2002. június 10., hétfő

Ismered önmagad? (Dóri és Saci)

Ha vonalkáid hasonlítanak a lentiekre [napsugárszerűek], végtelenül romantikus a lelked. Saját magadnak élsz, nem törődve a külvilággal, de ha mégis kitekintesz, mindent rózsaszínűnek látsz. Semmi le nem törheti az optimizmusodat; még a feltornyosuló sötét akadályok sem. Ügyelj rá, hogy minden tettedet az érzelmek vezéreljék, s lelki életed ne hatalmasodjon el egyéniségeden.

A spirálok azt mutatják, hogy kizárólag a jelenben élsz. Igaz, a saját magad alkotta világban, amelyből építés közben nagy hozzáértéssel hagytál ki minden rosszat, ami Téged zavarna. Képes vagy a gyors, határozott döntésre, a legkülönfélébb szituációkban is. Talán hibádnak róható fel, hogy túlságosan is ragaszkodsz szokásaidhoz, makacs vagy; újról, változásról hallani sem akarsz. Ez pedig sokszor gátolja a fejlődésedet. Bátorság! Aki mer, az nyer.

Pontjaid és keresztjeid állandó elégedetlenséget tükröznek. Nyugtalanul élsz, állandó kétely és bizonytalanság gyötör; tetteidet is ez vezérli. Vigyázz, féltékenységed ne borítsa el agyadat, ne szorítsa háttérbe a józan gondolataidat. Hiszen tudod, a boldogság alapja a szeretet, Neked is szükséged van egy társra, akiben hihetsz, aki biztat és megért Téged. Ne keresd mindig a tökéletest, ne feledd, hogy Te sem vagy az - sajnos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése