2003. január 17., péntek

A szerk.

SZIASZTOK!!!!

Valljátok be töredelmesen, már nem is számítottatok arra, hogy lesz az idén is Nagyszünet. Bevalljuk, néha már mi magunk se hittük. Annyi sok-sok-sok elfoglaltsága volt/van mindenkinek most, hogy eléggé háttérbe szorult a suliújság. Talán nem is lett volna egyáltalán, ha néhányan kezükbe nem veszik a dolgokat idejekorán (így csak egy kicsit késtünk el, pár hónappal...). Ám fő, hogy itt vagyunk.

Az újság szerkesztése során az egyik legszebb élmény az volt, amikor a kezünkbe került egy régi iskolaújság, a Smink, amelyből mindössze egy szám jelent meg, 1998-ban (már a könyvtárban sincs belőle példány; apropó: csipogót az iskolaújságokra is!), egy nagyon jó újság (mik voltak! miért nem tudunk mi erről?), talán egyszer érdemes lenne újra kiadni; ez a Nagyszünet keretein belül részben meg is valósul, csak tessék az újságot átlapozni.

E lapszámunk bebizonyította, hogy a Városmajori Gimnázium diákjaiban igény van az iskolaújság olvasására, az iskolaújság írására. Aztán, hogy lesz-e tovább, hogy folytatjátok-e jövőre is a Nagyszünetezést, az már rajtatok múlik, kedves olvasók, mert mi májusban elmegyünk. Bizony. De ha valaha ilyesmire is vetemednétek, akkor sok sikert hozzá, nem kell hozzá semmi, csak lelkesedés és kitartás (picit több, mint amennyi nekünk volt időnként).

Köszönik, hogy vettétek és veszitek a lapot, és jó olvasást kívánnak

a szerkesztők

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése